Retourneren

Retourneren

Ruilen en/of retourneren bij WUK VOF/Fysioconcurrent

Bij WUK VOF/Fysioconcurrent kunt u de bij ons gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 werkdagen, ingaande de dag van ontvangst. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u of uw patiënt ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

U kunt het artikel ruilen of retour sturen in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking, inclusief pakbon. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen. Passen valt hier vanzelfsprekend niet onder.

Bij elke levering ontvangt u een pakbon. Voeg deze bij het pakket dat u terug wilt sturen. Geef hierna uw pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor of Kiala-punt en laat het voldoende frankeren.

Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Wij raden u dan ook aan uw pakket met een track & trace code te versturen en deze code goed te bewaren. Wij brengen geen portokosten in rekening om uw bestelling opnieuw op te sturen wanneer u een artikel wenst te ruilen.

Retourbetalingen
Wanneer wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, crediteren wij het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen.

 

Garantie en service
Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat u na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen meteen na ontvangst goed te controleren.  Op alle producten hanteren wij een garantietermijn van 6 weken, tenzij anders vermeld.

Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn, zullen vakkundig worden gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is, krijgt u een vervangend exemplaar toegestuurd.

Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn slijtage en een door verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken die de fabrikant of WUK VOF/Fysioconcurrent niet verwijtbaar zijn. In geval van klachten of garantiebepalingen kunt u hier contact opnemen met onze klantenservice.