Over ons

Over ons

Wat we doen

WUK VOF/Fysioconcurrent is een sportmedische groothandel met een uitgebreid assortiment aan medische en paramedische producten gaande van verbruiksartikelen, revalidatie- en oefenmaterialen, meet- en behandelapparatuur, EHBO-materialen, pedicure en (voet)verzorging tot massagetafels en fitnessmaterialen zoals hometrainers, loopbanden,… voor kinesitherapeuten, osteopaten, (sport)verzorgers, massagetherapeuten, personal trainers en revalidatiecentra. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector kunnen wij u een zorgvuldig uitgekozen assortiment aanbieden aan zeer gunstige prijzen.

Vindt u een product niet, contacteer ons dan en wij helpen u graag verder.

Meer dan een groothandel voor de eerstelijnszorg…

Inderdaad, want bij WUK VOF/Fysioconcurrent gaan wij echt een stap verder. Naast een compleet assortiment geven wij onze klanten het beste advies om zowel de organisatie als ook de patiënt optimaal te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn en hebben extra aandacht voor een persoonlijk contact.

De klanten van WUK VOF/Fysioconcurrent

Onze klanten zijn veelal (para)medische praktijken, kinesitherapeuten, osteopaten, ziekenhuizen, (onderwijs)instellingen, fitnessorganisaties, sportverenigingen en apotheken. Onze klanten vinden het prettig om te bestellen bij ons omwille van de extra service en het professionele advies.

Een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken gecombineerd met onze zeer kwaliteitsvolle huismerken

Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness – en trainingsproducten en allerlei materialen voor een optimale praktijkinrichting. Om dit alles te kunnen leveren, werken wij samen met gerenommeerde merken over de hele wereld en zijn wij trotse distributeur van o.a. Röwo, MSP, Bergland, K-Tape, ScanSport, CureTape … Het assortiment passen wij voortdurend aan op de wensen van onze klanten en wij houden de prijzen scherp in de gaten om klanten een voordelige keuze te bieden.