FAQ

Frequently Asked Questions

Hoeveel betaal ik voor het verzenden van mijn bestelling?

Voor bestellingen boven €150.00 (inclusief BTW) komen er geen verzendkosten bij.  Voor bestellingen onder €150.00 (inclusief BTW) , wordt een verzendkost van €10.00 (inclusief btw) gerekend. Dit geld NIET voor orders naar het buitenland. Hiervoor gelden andere tarieven. Voor de juiste tarieven kunt u contact opnemen met ons.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Wij leveren een belangrijk deel uit het assortiment uit voorraad. Wij hanteren een standaard verzending van 1-3 werkdagen. Bestellingen die voor 16:30 geplaatst worden, proberen wij natuurlijk dezelfde werkdag nog te versturen. De bestelling wordt dan één dag later door onze transportdienst bezorgd bij het opgegeven afleveradres binnen België. Is een product niet op voorraad, dan ontvangt u van ons een bericht.

Kan ik bestelde artikelen ook op een ander adres laten leveren?

Ja, het is mogelijk om de bestelling op een ander adres af te laten leveren. U kunt dit aangeven tijdens bestelprocedure bij het afleveradres. U kunt dit per bestelling wijzigen t.o.v. het standaard afleveradres.

Is het mogelijk om een bestelling op een later moment af te leveren?

Ja dat is mogelijk. Geef tijdens de bestelprocedure in het onderdeel ‘opmerkingen’ aan vanaf welke dag u de bestelling wenst te ontvangen. Wij houden de bestelling intussen dan “in bewaring”.

Mijn bestelling wordt in delen geleverd. Betaal ik dan meer verzendkosten?

Nee. Wanneer u  de artikelen in één keer besteld hebt, betaalt u ook maar één keer verzendkosten. Wij proberen wel de bestelling in één keer uit te leveren.